Pagoda Celor 5 Elemente - metal

Click pentru detalii
Click pe imagini pentru detalii
Cod:801700100002

Caracteristici

Culoare:
auriu
Greutate (g):
400
Inaltime (cm):
15
Latime (cm):
4
Lungime (cm):
4
Material:
metal

PRET: 148.99 RON


Pagoda Celor 5 Elemente lucreaza prin captarea si intemnitarea energiei puternice a Stelelor 5 Galben si 2 a Bolilor, intrucat energia pamantului este amplificata in Perioada lui 8.

Pagoda Celor 5 Elemente este un simbol considerat de multi maestri autentici in arta Feng Shui ca fiind superior si avand o eficienta sporita fata de clopoteii de vant, monede si wu lou metalic.

Aceasta pagoda este proiectata cu multa inteligenta de marii maestrii Feng Shui, din alama de mare rezistenta (reprezentand elementul metalic puternic), pentru a contracara eficient puternica energie de pamant a Stelei 5 Galben si a Stelei 2 a Bolilor in Perioada lui 8. Are de asemenea capacitatea de a alunga energiile negative, bolile, fortele malefice si fortele ucigase din jur. Este secretul profesional al multor maestrii autentici din lumea clasica a feng shui-ului din Asia de Sud-Est si rar poate fi gasita in Vest.

Pagoda Celor 5 Elemente este formata prin imbinarea a cinci forme diferite (in trei dimensiuni), care reprezinta ciclul productiv al celor cinci elemente puternice, ce stau la baza studiilor de feng shui. Patratul din partea de jos reprezinta elementul de pamant, care produce elementul metal, care la randul sau produce elementul apa, care produce elementul lemn si in final da nastere la elementul foc deasupra.

Pagoda este prevazuta cu compartimente secrete pe care le puteti umple fie cu nisip, pamant sau fragmente de cristale. Nisipul, pamantul si fragmentele de cristale fiind elemente de pamant, reprezinta energia de pamant din Steaua 5 Galben sau Steaua 2 a Bolilor. Dupa ce au fost umplute, compartimentele trebuie inchise bine pentru a intemnita astfel Steaua 5 Galben sau Steaua 2 a Bolilor. Asezati apoi pagoda in locatiile Stelei 5 Galben sau Stelei 2 a Bolilor si nu umblati in compartimentele respective decat atunci cand va mutati in alta locuinta.

Pagoda Celor 5 Elemente este o prioritate absoluta pentru a impiedica efectele dezastruoase pe care le are prezenta unei stele de Pamant, intr-un sector de Pamant.


Produse recomandate:


Parerea clientilor

Fi primul care isi spune parerea!

Spune-ti parerea

Nume:
Email: (nu va fi public)
Mesaj:


Cos cumparaturi
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi!
Autentificare

Ultimele Articole
Abonare Newsletter


Cadouri intarsie, cadouri deosebite, intarsie decoratiuni si mobilier
Magazin online - articole pentru copii